Vain harvat niistä, jotka saavuttavat jotakin  tässä elämässä, ovat huippuälykkäittä. Heillä on kuitenkin kannustimenaan yksi huipunominaisuus: Yrittää uudelleen, en anna periksi, pysyn sitkeänä, pysyn sitkeänä, jatkan hellittämättä pyrin enempäin –asenne.

Norman Vincent Peale

 

Vain kolme prosenttia ihmiskunnasta kirjaa henkilökohtaiset tavoitteensa ja lähes yhdeksänkymmentä prosenttia heistä saavuttaa ne kokonaan tai lähes kokonaan.

Lähde: Työhyvinvointi/Outokumpu

 

Vain oppilas kelpaa opettajaksi.

Aimo Haavisto

 

Vakuuta itsellesi ainakin kymmenen kertaa päivässä: Odotan parasta ja Jumalan avulla tulen saamaan parasta.

Norman Vincent Peale

 

Varo raskasmielisyyttä. Se on kuin ylösalaisin käännetty ruukku, jolla ilon loisto on tukahdettu. Jos synkänmielisyys kolkuttaa ovellesi, niin laita vielä yksi salpa lisää. Synkänmielisyys naamioituu mielellään ”jumalanpelkoon”.Mutta se on viisauden vihollinen ja saa oljen korren tuntumaan kattohirren painoiselta. Ei kukaan voi saavuttaa tyyneyttä itkemällä.

Axel Fredenholm

 

 

Vanhakantaisessa ajattelussa esimiehen tärkeimmiksi ominaisuuksiksi katsottiin kompetenssi. Toisin sanoen koulutus, kokemus, tiedot ja taidot olivat rekrytoitaessa avainasemassa. Maailma on kuitenkin muuttunut ja muuttumassa. Monissa yrityksissä työntekijöiden valintaperusteena käytetään jo mottoa: ”rekrytoi asenne, kouluta kompetenssi”.

S.13 Viisas Pomo/ Tom Lundberg/ Positiivarit Ky 2005

 

Valmentajan tehtävä ei ole alistaa. Jos mennään henkilökohtaisuuksiin, omat taidot eivät ole silloin riittävät pitämään keskustelua oikeassa asiassa. Pelon ilmapiiri kuluttaa normaalia enemmän energiaa, eikä silloin pystytä optimaalisiin suorituksiin.

Viisas Pomo/ Tom Lundberg/ Positiivarit Ky 2005 S.61 Hänen lähde: Kyösti Lampinen/ Suomen Urheiluopiston Valmentajainstituutin ohjelmajohtaja

 

Varo sitomasta itseäsi työpaikkaan. Vaikka työpaikka menisikin, itsensä kanssa on elettävä senkin jälkeen.

Paker Robinson

 

Vastuun kantaminen tekee miehestä Miehen.

Frank Crane

 

Vauraus lasketaan ajassa; kuinka monta ja kuin kauan elää sillä (nykyisellä) tyydyttävässä standardissa ilman että tarvis tehdä työtä.

Mika Mäkelä

 

Velvollisuudentunne saa meidät tekemään asiat hyvin, mutta rakkaus saa meidät tekemään ne kaunusti.

Mari Aulanko

 

 

Vieraanvarhaisuus antaa enemmänkuin se maksaa.

Mika Mäkelä

 

Viiden vuoden iässä ajatellaan paljon. Silloin ratkaistaan miltei kaikki elämänprobleemit. Sittemmin niihin totutaan ja unohdetaan.

Jacques Chardonne

 

Viisas ei halvalla myy yö unta eikä tuhlaa aikaansa aamu nukkumiseen!

Mika Mäkelä

 

Viisas pomo hänellä on läsnä oleva kuuntelutaito, tunneälykäs tapa motivoida ihmisiä yhteistyöhön ja luottamus ihmisiin. Käytössä ovat sydän, pää ja kädet: tunne, ajattelu ja toiminta.

Ansu

 

Viisas päättelee itse, tietämätön seuraa yleistä mielipidettä.

”Kiinalaista viisautta”

 

 

Viisas päättää itse, tyhmä seuraa yleistä mielipidettä.

Kiinalainen sananlasku

 

Viisas tekee kuin kokenut jousimies: nähdessään, että kohde on jousen voimaan nähden liian kaukana, hän tähtää sen yli, ei osuakseen korkeammalle vaan suoraan maalin.

Nicclo Machiavelli

 

Villeimmistä varsoista tulee parhaat hevoset.

Plutarkhos

 

Visio Antaa suunnan elämälle
Ilman visiota olemme kuin sokeita
joiden tarvitsee kokeillaan kaikkia
ja hapuilla etempääkin.

Tuntematon

 

Voi mahtua 12 miljardia ihmistä ja elättää kaikki ne. Varmaan FN ei ole samaa mieltä tästä, mutta minä olen vakuuttunut siitä että se on mitä Jumala on ajatellut. Luonnollisesti tulee hetki jolloin Jumala laittaa rajan ja sanoo” Aloittakaamme uudestaan ylemmästä tasosta” Silloin tulee uudet taivaat ja uusi maailma, mutta kapasiteetti on kasvulle asetettu tänne maailmaan ja sinun ja minun tarvitsee kohottaa katseemme yli rajoitusten missä me olemme, niin että voimme nähdä sen. SKAPAT FÖR ATT LYKAS Ulf Ekman Livets Ord Förlag Painettu: 2000 s.14 Kääntänyt: Mika Mäkelä

 

 

Voit laittaa luottamuksen raamattu Jumalaa toisin sanoin voit valita rauhan.

Mika Mäkelä

 

Voit puhua entisestä vaimostasi, entisestä miehestäsi tai entisestä työstäsi, mutta et entisestä lapsestasi.

Susanne Somersson Bruce

 

 

Voittajilla on viiden vuoden suunnitelma, yhden vuoden ohjelma, kuuden kuukauden kampanja ja kevään projekti. He tietävät, että kaikkein tärkeimpiä ovat tämän päivän tunnit ja minuutit.

Motivaation askelin / Positiivarit Ky

 

Voitto ei ole probleemien poissaoloa; se on voiman läsnäoloa. 

Mika Mäkelä Kääntänyt: ruotsin kelisestä Joyce Meyler NJUT AV LIVET DÄR DU ÄR PÅ VÄG DIT DU SKA s.127 Kustantaja: Livets Ord Förlag

 

Vähän voi olla paljon. Tyyli on tärkeämpää kuin ylellisyys, hyvä maku tärkeämpää kuin muodikkuus. Ei ole tärkeää tulla merkkihenkilöksi, mutta on tärkeää tulla oman elämänsä arvoiseksi. Opiskella, mietiskellä, löytää oma paikkansa elämässä. Kuunnella avoimin sydämin tähtiä Elää rehellisesti, rohkeasti ja lempeästi.

ERY CHANNING

 

Välineiden täydellisyys ja tavoitteiden hämäryys näyttää kuvaavan aikakauttamme.

Albert Einstein