Kaikkeen todelliseen onneen liittyy tunne siitä, että se on ansaitsematon.

V.A  Koskenniemi

 

Kaikkein menestyvimmät ja korkeimmalle päässeet johtajat valitsevat huolellisesti varamiehensä. He eivät yritä tehdä kaikkea itse. He opettavat muita, luottavat muihin. Se jättää heille tilaa liikkua, aikaa ajatella. He ennättävät ottaa vastaan tärkeitä vieraita, käydä itse tapaamassa muita. Heillä on aikaa perheelleen. Olipa työnantaja tai johtaja miten kyvykäs tahansa, hän ei voi härkäpäisesti pyörittää yritystään yksin manaamatta esiin ankeaa tulellisuutta joka koittaa hänen voimiensa ehtyessä.

B.C Forbes

 

Kannattaa lukea sitaatteja, mieleen painuneet sitaatit antavat hyviä ajatuksia.

Winton Churchill

 

Kapitalisti haluaa sitä, mitä muut luonnostaan väistävät: riskiä, vastuuta, kilvoittelua ja kasvua. Jos arvostaa menestystä, ei voi perustaa elämäänsä pettymysten pelkäämiselle ja välttelylle. Kapitalisti ymmärtää, että hän tarvitsee työyhteisöä ja yhteiskuntaa menestymiseensä, ja lahjoittaa siksi enemmän kuin kylliksi suuren osan voitoista työntekijöille, yhteiskunnalle ja jälkipolville. Tämä tarkoittaa hyvinvoinnin ja anteliaisuuden ulottamista sinne, minne yhteiskunta ei yllä.

Jari Sarasvuo

 

Kasvatuksen salaisuus on oppilaan kunnioitus.

Ralph Waldo Emerson

 

Kasvu ajattelija ei näe miten asiat on tällä hetkellä vaan miten ne tulee olemaan.

Bob Harison

 

Katkeruudella hävitään, rakkaudella voitetaan.

Mika Mäkelä

 

Kauppalehti 15.11.2005: ”Lihavuuteen liittyvien sairauksien ja niiden hoidon osuus terveydenhuollon kokonaismenoista on arvioitu eri maissa kahdesta seitsemään prosentiksi”.

 

Ken ei elä muiden hyödyksi, ei elä omaksikaan hyödyksi, niin että hän voisi nauttia elämästä ja olla onnellinen.

Mika Mäkelä

 

Ken työntää luotaan jalon ystävän, se oman elämänsä luotaan työntää.

Sofokles

 

Kertomalla huolensa nainen vapautuu tuntemasta, että on yksin vastuussa kaikesta.

John Grayn

 

Keskinkertainen pääsee ahkeruuden avulla pidemmälle kuin lahjakas ilman sitä.

Baltasar Gracian

 

Kiinnostuakseen naisesta toden teolla mies tarvitsee tunnetta siitä, että pystyy olemaan naiselle jollain tavalla tärkeä.

John Grayn

 

Kiitosta uhraa Herralle silloin kun se todella tuntuu uhrilta koska aina itse siitä kostut ja useinkin ainut toimiva lääke hankalaan tilanteeseen.

Mika Mäkelä

 

Koska Pyhä Henki asuu meissä, asuu myöskin oikeudenmukaisuus, rauha ja ilo meissä(Rom. 14:17). Meidän sisäinen ihminen on kuin lähde hyviä asioita(Matt. 12:35). Yksi näistä hyvistä asioista on ilo. Mutta saatana haluaa yrittää tukkia meidän lähteemme.

Mika Mäkelä Kääntänyt: ruotsin kelisestä Joyce Meyler NJUT AV LIVET DÄR DU ÄR PÅ VÄG DIT DU SKA s.129 Kustantaja: Livets Ord Förlag

 

Kohteliaisuus kuuluu sivistykseen, ja se on yksi parhaita keinoja edetä työelämässä. Se on toimintaa, jolla osoitamme muille ihmisille huomaavaisuutta ja arvostusta. Se vahvistaa työkavereiden ja asiakkaiden itsekunnioitusta ja jättää pysyvän muistijäljen. Hyvät tavat ikään kuin voitelevat sosiaalisen kanssakäymisen koneistoa. Epäkohteliaat ihmiset kipuavat harvoin hierarkian tikkaita missään organisaatiossa.

Viisas Pomo/ Tom Lundberg/ Positiivarit Ky 2005 s.83 140

 

Kokemus on paras koulumestari, joskin koulumaksut ovat raskaat.

Thomas Carlyle

 

Koskaan et saa uutta tilaisuutta tehdä hyvää ensivaikutelmaa. Kun pidät tämän ikiaikaisen viisauden mielessäsi, olet matkalla kohti palkintokoroketta. Tutkimusten mukaan ensivaikutelman tekemiseen kuluu aikaa seitsemän sekuntia ja mahdollisen virheen korjaamiseen 10 vuotta. Ota siis asiakkaan kohtaaminen aina vakavasti jo oman ajankäyttösi kannalta.

Ikuinen viisaus

Koti ei ole siellä missä asut, vaan siellä missä sinua ymmärretään.

Cristian Morgenstern

 

Koulutuksen seurauksena on saatu laaja väestö, joka osaa kyllä lukea, mutta joka ei pysty erottamaan mikä on lukemisen arvoista.

G. M. Trevelyan

 

 

Kuinka korkeaksi puu voi kasvaa? Niin korkeaksi kuin se olosuhteisiin nähden ikinä pystyy. Oletko koskaan kuullut puusta, joka kasvoi vain puolet siitä, mihin se olisi kyennyt? Vain ihmisillä on kyky olla tietoisesti puoliväliin kasvaneita ja vieläpä etsiä syitä muualta, miksi kasvu pysähtyi.

Juhani Töytäri

 

Kuljettajan vaikutus polttoaineen kulutukseen on suurempi kuin minkään muun yksittäisen tekijän.

Motiva Oy

 

Kulta kaivoksista ei löydy loputtomasti kultaa niin ei myöskään taloudellista menestystä yhdestä paikasta.

Tuntematon

 

Kultaa ei löydy joka vuoresta niin myöskään ei taloudellista menestystä joka paikasta tai tilanteesta.

Tuntematon

 

Kun ajattelin miten saisin hyvin toimivian, ainutlaatuisen hienon talon tuli ajatus; sitä että taito sisustaa koti viihtyisäksi, harmoniseksi ja mahdollisesti myös hyvin yksilöllisesti on tärkeämpää kuin tuollainen talo ja uskon omistavani tuon taidon.

Mika Mäkelä

 

Kun haluat, että työ tulee hyvin tehdyksi, anna se kiireiselle miehelle. Muilla ei ole aikaa. Elbert Hubbard

 

Kun joko ilosi tai surusi tulee suureksi, maailma muuttuu pieneksi.

Kahlil Gibran

 

Kun Jumala mittaa miestä, hän ei aseta mittanauhaa pään vaan sydämen ympärille.

Tuntematon

 

Kun löydät sen jonka tähden kannattaa jopa kuolla, olet löytänyt elämän.

Mika Mäkelä

 

Kun mies on epävarma, hän on usein varmuuden vuoksi tekemättä mitään ja sanomatta mitään, mitä voitaisiin käyttää häntä vastaan.

John Grayn

 

Kun on kyseessä Jumala tai jokin henkilö jolle tulee osoittaa kunnioitusta, niin tulee muistaa että ei ole kunnioituksen osoitusta ilman kiitollisuuden osoitusta tai voisiko jopa sanoa ilman suuren kiitollisuuden osoitusta”.

Mika Mäkelä

 

Kun mies auttaa tekemällä askareita ilman että naisen tarvitsee pyytää, nainen tuntee itsensä hyvin rakastetuksi. Jos mies kuitenkin unohtaa tehdä ne, viisas nainen jaksaa muistuttaa niistä kauniisti pyytämällä, mutta ei vaatimalla.

John Grayn

 

Kun on kyseessä Jumala tai jokin henkilö jolle tulee osoittaa kunnioitusta, niin tulee muistaa että ei ole kunnioituksen osoitusta ilman kiitollisuuden osoitusta tai voisiko jopa sanoa ilman suuren kiitollisuuden osoitusta”.

Mika Mäkelä

 

Kun opiskelin yliopistossa lähdin aamuksi yliopistolle ja palasin sieltä illalla kun yliopistonkirjasto suljettiin ja kun tulin kotiin otin kitaran, raamatun, viettääkseni aikaa Jumalan kasvojen edessä 3-4 tuntia ja joka ilta sain kokea kun Jumalan Pyhä Henkituli jonka jälkeen nukuin muutaman tunnin.

Kong Hee

 

Kun palkkaat, aloita tehtävästä, älä koskaan henkilöstä. Kun ymmärrät tehtävän, olet valmis valintoihin. Harkitse vähintään kolmea nimeä. Selvitä heidän vahvuutensa. Ihmisiä palkataan heidän kykyjensä, ei sinun puutteittesi pohjalta. Tarkista ehdokkaat ja etsi kolme – neljä mielipidettä jokaisesta ehdokkaasta. Viisas Pomo/ Tom Lundberg/ Positiivarit Ky 2005 s.155 Hänen lähde: Henrik Immonen: Tekstiviestejä johtajalle / Abilitas

Innostuneet ihmiset ovat taistelijoita. Heissä on rohkeutta. Heissä on luonteen lujuutta. Innostus on kaiken edistyksen perustana. Kun sitä on, on myös saavutuksia. Kun sitä ei ole, on vain tekosyitä.

Henry Ford 

 

Kun palvelet vilpittömästi ”el shaddai” kaikkivaltiasta Jumalaa jota Abraham ja Job palvelivat, niin sinun tulee tietämällä tietää että koetukset ja ylenpalttiset siunaukset joita he saivat kokea kuuluvat sinunkin elämään ennemmin tai myöhemmin joten aina muista molemmat kuuluu elämääsi eikä vain toinen niistä. Huom! Ylläkylläiset siunaukset eivät välttämättä ole suuria taloudellista menestystä jollet vaikuta talous alalla koska Herra siunaa meitä siellä missä me vaikutetaan ja toimitaan!

Mika Mäkelä 

 

Kun rakkautemme ja luottamuksemme kasvaa, kun avaudumme ja koemme yhä vahvemmin tarvitsevamme toisiamme, samalla haavoittuvuutemmekin lisääntyy. Intohimo on väkevintä silloin, kun tiedämme kuinka paljon tarvitsemme kumppaniamme.

John Grayn

 

Kun rakkautemme ja luottamuksemme kasvaa, kun avaudumme ja koemme yhä vahvemmin tarvitsevamme toisiamme, samalla haavoittuvuutemmekin lisääntyy. Intohimo on väkevintä silloin, kun tiedämme kuinka paljon tarvitsemme kumppaniamme.

John Grayn

 

Kun rupeat uudistamaan kodin sisustusta päätä tarkkaan mitä haluat jättää ja korosta niitä esineitä ja huonekaluja joita jätit!

Vapaasti siteerattu Marko Paanasta inno ohjelman vetäjää tv4:ssä

 

Kun vauhti kasvaa, näköala supistuu. Vain hidastus avartaa.

Eero Silvasti

 

Kun vihollinen aloittaa sodan sinua vastaan, vastaa takaisin ilolla, naurulla, laululla ja  ylistämällä. Apostoli Jaakob kirjoitti: pitäkää pelkkänä ilona, kun joudutte moninaisiin kiusauksiin (Jaak. 1:2). Hän jatkaa sanomalla lopputulos tulee olemaan hyvä.

Mika Mäkelä Kääntänyt: ruotsin kelisestä Joyce Meyler NJUT AV LIVET DÄR DU ÄR PÅ VÄG DIT DU SKA s.131 Kustantaja: Livets Ord Förlag    

 

Kunnioita itse itseäsi, jos haluat, että myös muut kunnioittavat sinua.

Baltacar Gancian

 

Kutsumuksen löytämiselle ja seuraaminen ei mikään määrä kultaa lyö vertaa.

Mika Mäkelä

 

Kuuntele mitä toisella on sanottavaa, haastattele ole oppimassa joka hetki ja pysäytä pinnalliset keskustelut.

Vapaa siteeraus Ulf Ekmanin saarnasta.

 

Kyky toivoa on elämän merkittävin asia. Se antaa ihmiselle määrätietoisuutta ja tarmoa aloittamiseen.

Norman Cousins

 

Kypsymätön rakkaus sanoo:
- Rakastan sinua, sillä tarvitsen sinua.
Kypsä rakkaus sanoo:
- Tarvitsen sinua, sillä rakastan sinua.

Erich Fromm

 

Kyynikko tietää kaiken hinnan, mutta ei minkään arvoa.

Oscar Wilde

 

Kun rukoilet Jeesuksen nimessä ja koet itsesi pieneksi, arvottomaksi niin sillä ei ole mitään väliä koska olet saanut nimen joka on yli kaikkiennimien: Jeesus

Ulf Ekman

 

Kärsivällisyys suojaa vääryyksiltä kuten vaatteet kylmyydeltä.

Leornado da Vinci

 

Köyhyys on epämukavaa, mutta yhdeksässä tapauksessa: kymmenestä parasta mitä nuorellemiehelle voi tapahtua on joutua sysätyksi yli laidan, jolloin hänen on pakko joko hukkua tai uida.

James A. Garfield